Goed geld verdienen met een side hustle!

Published On: 15 juli 2018Categorieën: Sidehustles en Ondernemen3,1 min read0 Reacties on Goed geld verdienen met een side hustle!Views: 349

Wil je graag geld verdienen met het starten van een side hustle? De keuze voor het starten van een side hustle kan verschillende redenen hebben. Je wilt iets doen wat je ECHT leuk vind, je wilt extra inkomen hebben om je schulden sneller af te lossen of om het gewoon wat ruimer te hebben elke maand. Ook het verlangen om uiteindelijk volledig van je side hustle te kunnen leven om lekker thuis bij de kinderen te blijven is een doel, maar het kan ook simpelweg zijn omdat je niet tevreden bent met je huidige baan.

Onafhankelijk

Een side hustle geeft je een te gekke manier om geld te verdienen, zonder afhankelijk te zijn van een werkgever. Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar om een side hustle te beginnen.

Voordat je een side hustle begint zul je eerst goed na moeten denken over wat je leuk vind om te doen, daar een plan voor maken en je opties goed onderzoeken. Slimme beslissingen maken en je plan stap voor stap volgen kan je een residuele stroom van inkomen opleveren.

Hard werken

Een side hustle vereist echter wel hard werken en inspanning. Je zult niet snel rijk worden. Je doorzettingsvermogen, vastberadenheid en je wil om te slagen zullen je succes bepalen. De hoeveelheid geld dat je zult maken hangt nauw samen met de hoeveelheid werk dat je erin wilt stoppen.

Plannen

Wanneer je je plan maakt, zet daar dan zowel je korte als lange termijn doelen in. Bepaal voor jezelf hoe je deze doelen gaat bereiken en zet je plan in werking. Het internet biedt volop mogelijkheden om een side hustle te beginnen. Heb je nog geen product of diensten die je kunt aanbieden, dan kun je bijvoorbeeld een product of een dienst verkopen of aanbieden van een ander door middel van affiliate of partner programma. Er zijn veel van deze programma’s te vinden en je kunt er een leuk extra residueel inkomen mee creëren. Maar er zijn offline ook nog steeds vele manieren om je side hustle te starten. Doe onderzoek om te kijken wat het beste bij je past.

Weet je nog niet precies wat bij je past, kies dan iets wat je op dit moment het beste gevoel geeft en start. Je komt er nooit achter als je niets probeert.

Onderscheiden

Als je als side hustler, of dit nu een online of offline hustle is, succesvol wil zijn moet je je onderscheiden van je competitie. Zorg dat je precies weet wie je doelgroep is en zorg dat je je concurrenten zelf beter kent. Laat onzekerheid je niet stoppen van het behalen van je doelen. Elke succesvolle side hustler geeft zijn of haar business de beste inspanning. Hard werk en vastberadenheid maken een succes van je side hustle en zal je van een stabiele stroom van inkomen voorzien.

Just do it!

Het starten van een side hustle is één van de meest spannende en uitdagende ondernemingen die je ooit zal aanpakken. Een goed plan en de wil om te slagen zullen je doen uitblinken van de competitie. Kies de producten of diensten die je gaat leveren zorgvuldig. Wees er zeker van dat je diensten over een langere periode gewild zijn en zorg ervoor dat klantenservice je nummer 1 prioriteit wordt. Het hebben van een loyaal klantenbestand is de sleutel tot succes of falen van je side hustle.

Een side hustle is een perfecte manier om onafhankelijkheid en zelfs financiële vrijheid te verkrijgen. Een goed plan en een sterke werkethiek is alles wat je nodig hebt om te slagen. Hier vind je 15 top ideeen voor een side hustle

Foto door Sam Nam van Pexels