Mensen toevoegen aan Snapchat via andere Social media platformen

Snapchat is een zeer populair social media platform. Je kan er niet alleen heel goed een doelgroep mee bereiken, maar je kunt het ook goed gebruiken om je branding op te bouwen. Soms kan het nog wel eens lastig zijn om mensen uit te nodigen voor je Snapchat. Voor mij was het in ieder geval even zoeken.

Er zijn meerdere manieren om mensen toe te voegen, maar hier zijn er twee om mensen toe te voegen via je andere social media kanalen zoals Insta, Facebook, Twitter en YouTube.

Deel je Snapcode als foto

Post je Snapcode als foto op je andere social media kanalen.

Open Snapchat, druk op je Bitmoji of profiel foto, druk nu op je snapcode en druk nu op “Sla Snapcode op in foto’s

Je snapcode wordt nu opgeslagen in je foto’s. Deze kun je nu bijvoorbeeld delen via Instagram of Facebook of plaatsen op je website.

Deel je Snapchat profiel URL/Link

Als het goed is heb je op elk social media platform die je gebruikt een profiel ingesteld. Hier kun je ook links aan toevoegen. Zorg dat je in je profielen op de platformen die je gebruikt ook een klikbare link hebt naar je Snapchat profiel.

Ook als je een eigen website hebt kun je natuurlijk je Snapcode toevoegen, maar als je dat niet mooi of leuk vind, dan kun je altijd gewoon een directe link naar je profiel op snapchat plaatsen.

Om je directe Snapchat URL te vinden open je Snapchat op je telefoon, druk weer op je Bitmoji of profiel foto links bovenin. Klik nu op Delen en dan Gebruikersnaam delen. Deel hem bijvoorbeeld naar je Whatsapp om de link te vinden. De link is: https://www.snapchat.com/add/jouwgebruikersnaam

Die van mij is bijvoorbeeld: https://www.snapchat.com/add/andre.koppies

Voeg deze link nu toe aan je profiel van je Insta, Facebook of YouTube kanaal en mensen kunnen je direct toevoegen.